Gizli Dünya Film Konusu Ve Kısa Özeti

Yönetmeni Lenny Abrahamson olan 2015 yapımı bir dram filmdir. Film $35 milyon hasılat elde etmiştir. 8,2 puanlık imdb puanıyla 2015 yapımı Star Wars, Mad Max:Fury Road, Spotlight, Diriliş, Marslı filmlerini geride bıraktı. Brie Larsson bu filmde oyunculuğuyla En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Gizli Dünya Oyuncuları

Jacob Tremblay:5 yaşındaki Jack adlı çocuk
Brie Larsson:Ma karakterini canlandırıyor aynı zamanda Jack'in annesi
Sean Bridgers:Yaşlı Nick


gizli dünya film konusu




Gizli Dünya Filmin Konusu Ve Kısa Özeti

Ma, Yaşlı Nick isimli biri tarafından kaçırılıp sadece üstten camı olan bir kulubeye hapsedilmiştir. 2 yıl boyunca yalnız başına yaşayan Ma yı haftada 1,2 gün Yaşlı Nick ziyaretinde bulunur ve kulubeye sadece pazar günleri kısıtlı şeyler getirir. Ma' nın yaşlı Nick' ten çocuğu olur. Filmde de Ma ve 5 yaşındaki Jack'in kulübedeki hayatı ve burdan kaçma çabası anlatılmaktadır.
Jack'in burda tek arkadaşı televizyondur. Dünyayı bu kulübeden ibaret sanan çocuk dışarıyı hiç görmemiş ve televizyondakilerin de gerçek olmadığı düşüncesindedir.
Ma, Jack'i olayın gerçekliğinden korumaktadır. Ama Jack olayın farkına varmaya başlar. Yaşlı Nick'in işinden kovulmasıyla Ma kendinin ve Jack'in güvenliğinin endişesine kapılır.Bir plan yaparak kaçmaya çalışırlar.

Filmin olayı bunda ibarettir. Hikaye ve oyunculuk açısından çok güzel olan bu filmi izlemenizi kesinlikle öneririm.


Yorum Gönder