The Night Of Dizisi Hakkında Kısa Bilgi

HBO tarafından ilk bölümü 10 Temmuz 2016 yılında yayınlanan polisiye bir mini dizidir. Dediğimiz gibi mini dizi olmasından dolayı 8 bölüm yayınlanarak sonlanacaktır. Dizide gerilim,gizem ve dram işlenmektedir.
Night Of DizisiDizi aslında 2008 yapımı Criminal Justice dizisinden uyarlanmıştır ama konu ve kahramanlar aynı işlenmeyerek değiştirilip anlatılmaktadır.

The Night Of Dizi Konusu
New York'da yaşayan Pakistan asıllı Müslüman genç Nasir'in  bir kızı öldürmekle suçlanması  ve dava süreci anlatılmaktadır.
Nasir   bir   gece  arkadaşının  partisine   gitmek   için babasının     taksisini  habersizce   alır. Taksinin   ışığını kapatmayı bilemediği için müşteri olarak bir kız biner. Bu kızla tanıştıktan sonra olaylar gelişir.

The Night Of Dizi Hakkında Düşünceler

Olay olarak yavaş izleyen bir dizi ama bu durum dizide gerilimi epey hissettiren bir dizi özellikle karakol sahnelerinde. Dizideki oyuncular gerçek hayata çok iyi bir şekilde uyarlanmış. Polisiye , dedektif tarzı dizileri izlemeyi seven kişilerin izlemekten çekinmeden izlemesini tavsiye ederim.

Yorum Gönder