Olasılıksız kitap kısa özeti Adam Fawer

Olasılıksız Adam Fawer kitabını özeti kısaca kitapta bulunan karakterler olasılıksızda bulunan hikayeler

olasılıksız kitap özeti
Olasılıksız kitap özeti
Şimdiye kadar okuduğum en etkileyici kitaplardan birisi olan olasılıksız herkesin okuması gereken başından sonuna kadar sizi etkisi altına alan muhteşem bir kitap.
Bilim kurgu romanı olan olasılıksız bir çok ödülü bulunmaktadır, 

Olasılıksız kitap özeti

kitap farklı kişilerin hayatını anlatarak başlar olaya ilk olarak David Caine yi anlatmaya başlar Caine bir üniversitede olasılık ve istatistik derslerine giren bir eğitim görevlisidir bir gün ders esnasında pis bir koku hissetmesi ile baygınlık geçirir ve ders anlatmayı bırakır ve zaman ile paraya ihtiyacınında artması ile kumara başlar bir gün poker masasında büyük bir miktar kaybettikten sonra baygınlık geçirir ve kendisini hastane bulur; hastanede karşısında ikiz kardeşi Jasper i görür kardeşi şizofreni teşhisi ile yatmaktadır. Caine nin rahatsızlığı için doktorlar bir şey yapamayacaklarını söylerler. Ama kabul ederse onu bir deneyde kullanmak istediklerin söylerler paraya da ihtiyacı olan kahraman bu teklifi kabul eder ve ona verilen bütün ilaçları kullanmaya başlar bu dakikadan sonra kahramanımız bütün ihtimalleri görmeye başlar.
kitapta bir yandan da Nava Vaner i hikayesini anlatmaktadır nava bir ajandır ve KORE hükemetine ABD hükümetinden aldığı bilgileri satmaktadır ve son işinde bir sorun çıkmıştır ve parasını alamamıştır 
bir şekilde kahramanlarımızın yolları bir birileri ile kesişir ve kitap inanılmaz derece de sürükleyici bir hal alır okumayanlar için kesinlikle tavsiyem okumalarıdır.

Yorum Gönder