Bambaşka Kahraman Tazeoğlu Kitap Özeti

Bambaşka Kahraman tazeoğluBambaşka Kitap Konusu Ana Fikri

Kitabimiz in adi Bambaşka, Kahraman TAZEOĞLU' nun yine soluk soluğa okunabilecek bir eseri. Niye bambaşka kitabin adi buradan başlayalım kitabin içerisinde hem birbirinden bağımsız hemde birbirine bağlı hikayeler mevcut, ayrıca kendine ait öyle büyüleyici sözleri var ki bu sözleri anlayabilmek için hem aşka ve sevdaya yolculuk yapmış olmalı insan, hem de acının ayrılığın sevip de sevilmemenin doruklarını yaşamış olsun ki cümlelerin zihnindeki yolculuğu kavranmış olsun.

Öyle düşünüyorum ki Kahraman TAZEOĞLU büyük sevmiş öyle böyle değil ama canından vazgeçmeyi göze alarak sevmiş, yokluk görmüş acı çekmiş, baktı ki insanlarla paylaşamıyor acısını döküyor kağıda tüm yaşadıklarını. Acı çekmeyen bir insan yazamaz mutsuzluğu bilmeyen kalemi eline alıp iki kelam edemez bilir çünkü yazmaya ihtiyacı yoktur mutluluk denen yolculukta seyahat eden biri neyler ki yazmayı siz olsanız ister miydiniz ?

Diğer eseri olan yaralı da da buna benzer terk edişleri ilmik ilkmiş işlemiş eğer sizde Sevda denen yolculukta tek başınıza bırakılmış sanız diyelim Acılar yasamışsanız. kendinizi bulacak siniz bu eserlerde cümleleri bir yerlere not edeceksiniz hatta,hatta ve hatta sosyal paylaşım sitelerinde bile paylaşacaksınız cümleleri çünkü biraz da sizi anlatıyor bu eser söyleyemediklerinizi fısıldıyor kulaklarınıza ve elinizden asla bırakmıyorsunuz yüreğine kelamına sağlık Kahraman TAZEOĞLU. Okuyun dostlarım bol bol seve seve okuyun 

Bambaşka Kitap Analizi ve yorumları hakkında düşünceler.

En güzel kitap tavsiyesi


3 yorum

Adsız mod

çoooooooooooook güzelll

Cevap Yaz
Adsız mod

ben'de çok beğendim tam bir benlik kitap herkese tavsiyye ederim <3

Cevap Yaz
Adsız mod

bence çoooooook saçma katılmıyorum tavsiyede etmiyorum ki kimsenin aklı karışmasın

Cevap Yaz

Yorum Gönder