Zootropolis Hayvanlar Şehri Film Konusu ve Kısa Özeti

Hayvanlar Şehri Filiminde kişilerin ön yargıları kırıp istediği her şeyi yapabileceği.İmkansız denilen bazı şeyleri deneyerek yılmadan, yere düştüğünde tekrar kalkarak başarabileceği mesajı verilmektedir ve aynı zamanda kişilere aynı pencereden belli bir ön yargıyla bakılmaması gerektiği de belirtilmektedir.
Zootropolis film konusu

Yönetmenliğini Byron Howard , Rich Moore , Jared Bush ' un yaptığı 2016 Disney yapımı animasyon filmidir. Hayvanlar Şehri Filim 2016 Haziran'ında ülkemizde vizyona giren film 8.1 lik Imdb puanıyla göz doldurmaktadır. Filmin şarkısı Shakiranın söylediği Try Everything ' dir.

Zootropolis Film Konusu


Judy adındaki bir tavşan, polis olmak istemektedir ailesi Judy'nin diğer kardeşleri gibi havuç toplayıcılığı ve satışıyla uğraşmasını istese de Judy' i kırmayıp polis akademisine gitmesine izin verir. Polis akademisinde bu pozisyona daha uygun olduğu düşünülen güçlü hayvanlar bulunmakta ve minik bir tavşanın buraya katılması pek olumlu karşılanmaz. Judy ilk başta zorlu engeller karşısında epey zorlansa da kendini zorlayarak daha fazla çalışıp emek sarf ederek ve zekasını da kullanarak akademiyi 1.bitirir. Akademiden mezun olan ilk tavşan polis memuru olur. Görevine büyük heyecanla başlasa da kendisine araçlara fiş kesmek için trafik görevi verilmesiyle heyecanı kırılmıştır. Bu görevden kurtulup kendini kanıtlamak istemektedir ve bu yüzdende bir kayıp hayvan vakasını zorla almıştır ama bu olayı 1 günde çözmesi gerekmektedir. Bu görevdeyken tanıştığı bir tilkiyle birlikte olayı çözme macerası
anlatılmaktadır.


Yorum Gönder