Kumarbaz Kitap Kısa Özeti Jack Bowman

Jack Bowman'ın 2015 de yayınlanan gerilim, polisiye tarzındaki romanıdır.


Kubarbaz Kitap BilgiJack Bowman Kumarbaz Kitap Kısa Özeti

Halo Jackson ve Chris Stern hangarda uçakların bakım ve test işlemlerinden sorumlu olarak çalışmaktadırlar. Pride of Maine adlı bir Boeing 737 uçağın motoru test aşamasından geçmekteydi. Chris, Halo ya bakıp cebinden bir sigara çıkartıp yakmadan ağzında tutuyordu bu sırada uçağın pervanesi fan gövdesinden ayrılıp hangarı parçaladı. Halo yerden kalkıp Chris' e baktığında kanlar içindeydi ve ölmüştü.
NSPD' den Peeta Tom' u arayıp bu olayın kendisinin erkenden gidip bulduğunca bir şey bulmasını istemişti Tom aslında araştırma grubunda değildi. Grubun başındaki kişinin olayı pek incelemeden çok basit bağlayıp bitireceğini biliyordu. Öyle de olmuştu ekip bir ortamda bir sigara bularak bu sigaranın sahibi olan Chris'e olayın sebebi olarak olayı kapatmışlardı. Halo bu durumun böyle olmadığının farkındaydı bu yüzden Tom' dan yardım istedi ilk başta Tom bu durumu pek önemsemeyip kumar yaşamına devam ediyordu becerikliydi ama az kazanıyordu. Sonra Ness adlı bir kadınla tanışarak yasal olmayan kumarlara katılmıştı ve artık para çok büyümüştü. Ardından Güney Afrikada bir Boeing 737 düşmesiyle dünyanın en önemli uçağında bir sorun olduğu anlaşılmıştı. Tom' un artık çözmesi gereken bir sorun vardı ve kumarda da kazanmalıydı.

Kitapta sahneler çok güzel bir şekilde tasvirlenip insanın gözünde olaylar çok güzel canlandırılmaktadır ayrıca olaylara aksiyon katılıp heyecan hissettirilmektedir.


Kitaptan Söz

"Aklın yolu birdir!" dedi Suarez.
Tom, "Ve aptallığın." diye hatırlattı.

Yorum Gönder